Hemstädning

Städtjänster

Varför anlita 24Rent?
Städfirma-Professionella
Städfirma-hjälpsamma

Hemstädning på dina villkor

Vid första besöket hos er går vi noggrant igenom vilket utförande ni vill ha på er hemstädning och framför allt vad som skall städas och inte städas. T.ex. hur ofta skall vi putsa era fönster, vilka moment ingår i köket med mera. Ytskikt, skåpsdörrar, diskbänk, fönsterkarmar och liknande avtorkas varje gång. Likaså med grundlig städ av toalett / dusch och badrum. Kort sagt så utformar vi en arbetsbeskrivning speciellt anpassad till er bostad och era behov. 24Rent erbjuder även extra tjänster såsom renbäddning, strykning och liknande. Vi går också igenom försäkringar, eventuell nyckelhantering eller andra frågeställningar som kan finnas vid första städtillfället.

De vanligaste hemstädningarna är 1 gång / vecka eller varannan vecka, men har ni andra önskemål så löser vi givetvis detta. Vi är alltid två personer som kommer hem till er så att alltid en av personalen kan ert hem om den ena blir sjuk eller annat. Att ha samma personer till samma städning ger både trygghet och optimalt resultat.

Vi har också kunder som enbart använder storstädning vid enstaka tillfällen eller t.ex. regelbundet en gång i kvartalet. Våra storstädningar är en mer omfattande insats med djuprengöring av kakelfogar, avtorkning av rördetaljer, rengöring inuti ugn och kyl för att nämna några exempel.

Skattereduktion

Vi erbjuder hushållsnära tjänster enl RUT och ROT avdrag enl skatteverkets regelverk normer. Detta innebär att privatpersoner bara behöver betala halva arbetskostnaden inklusive moms för t.ex. städ och trädgårdstjänster i hemmet. Dessa avdrag göres direkt på fakturan när ni använder oss.

All våra personal utbildas planenligt och har erfarenhet inom daglig städning avseende städning.
24Rent erbjuder både tim- och fast pris på hemstädning. I våra priser ingår alltid framkörning och städmaterial.
Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Våra andra tjänster